De bästa resmålen för 2023

Nu är det dags att börja planera sin resa inför vintern 2023! Det kan vara svårt att veta vilka resmål som passar just en själv, men med hjälp av denna reseguide kommer du garanterat att hitta något som passar.

Vi listar här de tre bästa resmålen för skidsemester, storstadssemester och semester till heta resmål.

Skidsemester

Alperna är ett klassiskt resmål för skidsemester och det finns något för alla. Om du är ute efter en lugn och avslappnande skidsemester så kan du resa till Zermatt i Schweiz där du kan ta hissen upp till Matterhorn.

Vill du istället ha mer fart och fläkt i backarna så rekommenderar vi Ischgl i Österrike med sina många afterski-aktiviteter. Oavsett vad du är ute efter finns det något för alla i Alperna.

Storstadssemester

En storstadssemester passar perfekt om man vill kombinera sightseeing med shopping och god mat. Paris är givetvis ett klassiskt resmål, men varför inte prova något annat ställe? Berlin har många spännande museer att besöka och en härlig internationell atmosfär.

Om du vill ha sol och värme under din resa så kan Barcelona vara ett bra alternativ, här kan du även njuta av en god tapas-middag på kvällen.

Heta resmål (sommar)

Ibiza är givetvis det mest populära resmålet för partyfolket, men det finns massor av andra ställen att upptäcka. Mallorca är en fantastisk semesterö med många olika aktiviteter och sevärdheter, oavsett om du vill ligga på stranden eller göra något mer aktivt.

Andra heta resmål för 2023 är Cyprus, Grekland och Kroatien. Alla dessa länder har mycket att erbjuda och det finns något för alla smaker.

Hur hittar man billiga flyg?

Det finns massor av resesajter där man kan söka efter billiga flyg, men det är inte alltid lätt att hitta de verkligen bästa priserna. Ofta är det bäst att gå till respektive flygbolags hemsida och använda deras sökmotor för att hitta de senaste erbjudandena. Ibland kan det också vara billigare att resa en dag tidigare eller senare, så det är värt att kolla upp olika datum innan du bokar din resa.

Det är bara att börja planera din resa redan nu så kommer du garanterat att ha en fantastisk semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.