Vem är vi?

Om oss

01. HEMDESIGN

I inläggen om hemdesign kan du läsa en hel del om hur du kan designa ditt hem. Vill du få till ett mer arbetsvänligt och ergonomiskt kök? Vill du designa ett riktigt mysigt badrum? Kanske har barnen bett dig designa om deras egna rum? Oavsett vilken typ av hemdesignsprojekt du arbetar på, finns det läsning för dig på Sahlstorm.se.

02. Design på din arbetsplats

Är din arbetsplats tråkig och oinspirerande? Då kan det vara på tiden att göra något åt det. Det gör du såklart med bra design. Läs om hur du kan använda dig av design för att förbättra din arbetsplats. Det finns många enkla förändringar man kan göra för att få till en trevligare arbetsplats. Du kan använda dessa tips och råd oavsett vilken typ av arbetsplats du arbetar på. Du kan få tips om hur du designar det bästa kontoret eller om hur du med design skapar en bättre stämning i omgivningarna där du jobbar.

03. FÅ TIPS

Sahlstorm.se har många bra tips för dig som gärna vill ha lite inspiration till ditt nästa designprojekt. Ibland kan det vara svårt att komma igång med sitt projekt. Man kan behöva en liten push för att komma vidare till nästa steg i designprocessen. Här på sidan kan du få mängder av goda råd och tips. De kommer garanterat att hjälpa dig nästa gång du vill designa något, oavsett vad det är.

Användningsområden för design

Om du inte är ute efter specifika designtips kan du alltid läsa några inlägg om olika användningsområden för design. Design kan ju användas till så många olika saker. Det är verkligen fantastiskt. Du kan bland annat läsa om hur du kan använda design som ett sätt att stressa av. Du kan även läsa om varför bra och genomtänkt design är så viktig i våra liv. Man kan alltid lära sig något nytt om design och hur design kan användas. Ta del av denna fantastiska informationskälla du också.

Vad är Sahlstorm.se?

Sahlstorm.se är en sida där du kan läsa det mesta om design. Här hittar du inlägg om allt som har med just design att göra. Det finns spännande läsning för alla, oavsett hur mycket man redan kan om design.