Så gör du ditt badrum perfekt

Badrummet är ett rum i hemmet som ofta glöms bort. Det är ett viktigt rum, men de flesta väljer ändå att lägga mer tid på hemmets alla andra delar. Därför kan det vara bra att stanna upp och tänka efter lite. Hur ser ditt gamla badrum ut egentligen? Är det kanske dags att designa om det helt? Här är en lista över saker som kan göra ditt badrum helt perfekt.

Installera ett hemmaspa eller en jacuzzi

Alla drömmer om att ha sin egen jacuzzi eller ett hemmaspa i sitt badrum där hemma. Att kunna slinka ner i ett varmt bubbelbad efter en hård arbetsdag är ren lyx. En jacuzzi eller ett hemmaspa är inte bara en perfekt gåva till dig själv. Du kan även visa upp den för dina vänner och bekanta för att kunna skryta lite. Det perfekta badrummet bör alltså ha en jacuzzi eller ett hemmaspa för att bli komplett.

Alla har såklart inte råd med en jacuzzi eller ett hemmaspa. Men om man vill tjäna lite extra pengar till just detta kan man alltid investera i aktier, fonder eller kryptovalutor. Vill du veta mer om hur andra investerar? Då kan du läsa mer här

hotel

Nya väggar och golv

Att byta ut golv och väggar kan få ditt badrum att kännas som att det existerar i en helt annan värld. Om du har en gammal plastmatta som golv, kan du prova att byta ut den mot ett snyggt klinkergolv. Matcha sedan väggarna med samma typ av klinker för att ge hela badrummet en känsla av enhetlighet. Det finns så många snygga designer att välja bland.

Prova gärna på något som du aldrig har testat tidigare. Om du har ett mörkt badrum nu, kan du prova att göra det ljusare för att se hur det känns. Om du har ett ljust badrum kan du istället göra det mörkare. Att testa en ny design kan vara bra om man inte riktigt kan bestämma sig för en typ av inredning. Gå efter något som känns nytt, men samtidigt passar din smak.

Tänk på förvaringen

Det perfekta badrummet ska såklart ha smarta förvaringslösningar för att kunna bli helt komplett. Se till att det finns många förvaringsutrymmen, så blir det lättare för dig att städa ditt badrum. Om man inte har tillräckligt med förvaring i sitt badrum är det lätt att saker samlas på de öppna ytorna. Denna oreda vill man ju helst slippa att se på varje gång man använder sitt badrum. Glöm därför inte att sätta in ordentligt med förvaringsmöbler och andra förvaringslösningar.


Välj detaljer som sätter stilen 

När man har valt ut den design som ska utgöra själva grunden i badrummet kan man börja välja ut detaljerna som ska kröna det hela. Dekorera med saker som betyder något för dig. Om du har valt ett tema kan du dekorera efter det. Det finns mycket som kan användas som dekor i ett badrum. Några exempel är små statyer, tavlor, vackra vaser eller grönskande krukväxter. Låt fantasin flöda fritt när du dekorerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.