Guide för att handla med kryptovaluta

Det är inte alltid lätt att veta vilka kryptovalutor som man bör satsa på och vilka som bör undvikas. Just därför ska vi nedan kika lite mer på kryptoinvesteringar, vad du bör tänka på och vilka beslut som är smarta att ta. Glöm inte att också kika på kryptovaluta kurser för att hålla dig uppdaterad kring allt som har att göra med kryptovalutor.

 

Populära kryptovalutaval

 

När du ska börja investera i kryptovalutor vänder du dig till en handelsplattform, och här märker du snabbt att det finns en hel ocean av olika kryptovalutor att välja mellan. Då vem som helst kan skapa en kryptovaluta går det inte ens att räkna alla de olika valmöjligheterna, och hur ska du då veta vilken som är värd att satsa på? Det kan gynna dig som nybörjare att investera i en stabil och välkänd kryptovaluta, och här rekommenderas exempelvis Bitcoin och Ethereum.

 

Undvik lurendrejerier inom världen av kryptovalutor

 

Vissa kryptovalutor är mer pålitliga än andra, och det finns bedrägerier som du definitivt vill undvika om du inte plötsligt vill mista alla dina pengar. Vi ska nedan kika på några exempel på lurendrejerier inom världen av kryptovalutor och hur du undviker dessa. Håll samtidigt regelbunden koll på kryptovaluta kurser.

 

Var uppmärksam på bedrägerier

 

Om du får ett mejl från ett företag som utger sig för att vara ett pålitligt kryptovalutaföretag gör du dig själv en tjänst om du aldrig klickar på länkar inom mejlet. Det finns nämligen en risk att detta leder till virus eller andra tråkigheter. Det händer även ibland att kändisar eller bots lägger ut tweets med kryptoerbjudanden som leder till virus, så klicka inte på dessa erbjudanden på Facebook eller Twitter, och särskilt inte om erbjudandet verkar lite för bra för att vara sant.

 

Om du har planer på att ladda ner en mobilapplikation som tillhör ett visst företag får du hålla utkik efter falska applikationer som imiterar företag. Detta märker du bland annat genom konstiga stavfel, fel färger, udda typsnitt och dylikt. Gör alltid din research, håll koll på kryptovaluta kurser och ta de rätta besluten för att investera i kryptovalutor på ett säkert sätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.