Genomtänkta designs som alla borde ha hemma

Ett hem som är fyllt med genomtänkta och smarta lösningar är ett bra hem. Du har säkert en hel del smarta designs i ditt eget hem, men vore det inte trevligt med ännu fler? Här kommer några exempel på bra design som du skulle kunna förbättra ditt hem med.

Ergonomiska möbler till kontoret

Har du ett hemmakontor? Är dina möbler ergonomiska? Om svaret på denna fråga är nej, bör du verkligen se till att skaffa bättre kontorsmöbler. Det kan kosta en slant, men det kommer att vara värt investeringen i längden. Ergonomiska möbler är ännu viktigare för dig som arbetar i kontoret ofta och länge. Att sitta i dåliga kontorsstolar vid allt för höga eller för låga skrivbord är aldrig bra för ryggen. Ta hand om dig själv och skaffa möbler som är designade för att vara mer ergonomiska och skonsamma för dig och din kropp.

Smarta saker till köket

Det finns massvis av bra inredning och design till köket. Något som de flesta borde ha hemma är ett bra avfallssystem och smidig källsortering. Det ska vara enkelt att sortera sitt avfall. Skaffa ett sorteringssystem som passar dig. Det finns många olika designs att välja bland. Utdragbara lådor med avdelade fack för olika typer av sopor är bra. De får gärna vara märkta så att man snabbt kan se vart man ska lägga vad. Om du har barn i familjen kan det vara bra att ha färgkodad källsortering. Då kan även de minsta vara med och källsortera utan att de behöver kunna läsa.

Att kunna styra sin kyl och frys med fjärrstyrning är verkligen smart. Med en fjärrstyrd kyl och frys kan du sänka eller höja temperaturen när du är ute och handlar. Vissa modeller kan även skicka meddelanden eller varningar till dig om något skulle hända. Om ett strömavbrott skulle inträffa får du ett varningsmeddelande. Då kan du snabbare göra något åt det och förhoppningsvis rädda frysens eller kylens innehåll.

lådavdelare, höj- och sänkbara eluttag,

kontorsstol

Fiffiga lösningar till badrummet

Inbyggda tvättmaskiner och torktumlare är fantastiska, speciellt om man har ett litet badrum. Göm undan dina vitvaror i snygga skåp. På tal om skåp till badrummet så är spegelskåp riktigt smarta, oavsett hur stort eller litet ditt badrum är. Häng upp ett spegelskåp istället för en vanlig spegel, så har du extra förvaringsmöjligheter. Förvaring är något som man sällan kan få för mycket av, speciellt i badrummet. Tänk på det när du designar ditt badrum. Välj de smartaste och mest fiffiga förvaringslösningarna. Extra förvaring kommer man alltid långt med.

 

Andra smarta saker

Skåp med justerbar interiör är alltid trevligt. Ju mer man kan skräddarsy sin förvaring desto bättre. Gå därför efter förvaringsmöbler som ger dig fler möjligheter när det kommer till hyllor och lådor. Då kan du själv anpassa dem efter dig och dina egna behov.

Något annat som är populärt är nyckelfria lås till bland annat skåp och förvaringsutrymmen. Det är ju skönt att slippa krångla med nycklar när bär omkring på en massa annat. Nyckelfria lås är riktigt smarta och lättanvända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.