Förnya dina hyllor med trendiga läderremmar

I en tid när vi alla tillbringar extra mycket tid i hemmet, och familjen går omkring varandra som lejon i bur, kan man verkligen behöva lite ny energi. Efter många veckor på hemmekontoret kan det lätt börja kännas lite enformigt, och kanske till och med tråkigt. När du reser dig för att gå ut i köket för att äta frukost är det inte längre spännande, eftersom du ser samma sak varje dag. På kvällen när du äntligen har tid att sätta dig ner i soffan några timmar ser du återigen samma möbler och samma dekorationer. För att göra det lite roligare att tillbringa tid hemma innan det är dags att leva som vanligt igen kan du passa på att förnya ditt hem. Det enklaste är att byta ut små detaljer, som samtidigt inte gör några större hål i månadens budget.

Vårens friska vindar

Saknar du inspiration för att förnya ditt hem inför våren? Hos byRavn finns det många möjligheter att snygga upp dina hyllor med trendiga läderremmar – utforska sortimentet här. Remmarna finns i fyra olika färger och kan anpassas i längden så att de passar perfekt till dina hyllor. Genom att byta ut konsoler mot läderremmar får du ett stilrent och modernt utseende utan att behöva byta ut alla möbler i hemmet. Remmarna passar i husets alla rum, och kan därmed fungera som en röd tråd i inredningen i hela huset. Läderremmarna har en tidlös design och är tillverkade av vegetabiliskt garvat skinn vilket gör dem till en hållbar produkt. Du kan alltså med ro i sinnet ge din hylla en mindre uppdatering och bjuda in den skandinaviska designen i ditt hem.

Förnya med skinn

Försöker du febrilt att göra det lite mer spännande att gå runt där hemma, dag ut och dag in? Nya dekorationer, ljusstakar och lampor pryder kanske hem, soffbord och hyllor? Med läderremmar till hyllor från byRavn får inredningen en extra twist. Genom att kombinera en vägghylla med läderrem får gamla hyllorna en varm känsla och bidrar med något nytt som du kanske saknar under tider som denna.
Om du hittar en gammal använd hylla på loppmarknaden, som du bara måste ta hem, kan du ge den ett nytt liv med läderremmar till hyllor. Genom att förnya hyllplanen med trendiga skinnremmar får du ett modernt samspel mellan den gamla hyllan och de stilrena läderremmarna i skinn. Du slipper också allt krångel med att hitta konsoler som passar exakt till de redan existerande hålen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.